Eylard van Hall,
voorzitter
Eylard van Hall ( Barcelona, 1934) was van 1972 tot 1997 hoogleraar gynaecologie aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Na zijn emeritaat in 1997 richten zijn activiteiten zich in toenemende mate op de beeldende kunst. Zo organiseerde hij als voorzitter van de Stichting Expozee Noordwijk van 1999 t/m 2003 het jaarlijks terugkerende Noordwijk Zomer Schilder Festival. Hij was mede-oprichter en korte tijd voorzitter van de Stichting Zomerkunst Noordwijk die bijzondere activiteiten op het gebied van kunst en cultuur  tijdens de zomermaanden in Noordwijk coordineert. Sinds 2009 is hij lid van de initiatiefgroep Uit Vrije Wil. www.uitvrijewil.nu
Jurriaan van Hall,
vice-voorzitter
Juriaan van Hall was born on  April 25, 1962  in Heerlen, The Netherlands. Since 1982 he lives with the painter Juul van den Heuvel. In 1992 and 1995 their sons Rinus and Ramses were born. Jurriaan van Hall lives and works in Amsterdam and also has a studio in the coastal village Noordwijk. In 1989 he founded, together with the painters Peter Klashorst and Bart Domburg the ‘After Nature’ group, which broke up a few years later but had a great influence on the appreciation and rehabilitation of the professional art of painting. His first extensive retrospective exhibition took place in 1997 in the Municipal Museum ‘The Lakenhal’ in the city of Leiden.
Marinus van Hall (1992, Amsterdam) is zoon van Jurriaan van Hall en Juul van den Heuvel en kleinzoon van Maja en Eylard van Hall. De kunsten zijn hem met de paplepel ingegoten. Hij heeft er voor gekozen een meer toegepaste en technische kant op te gaan en studeert momenteel bouwkunde aan de Technische Universiteit van Delft. Hiervoor heeft hij zijn International Baccalaureate behaald in Canada waar hij een tweejarige beurs van UWC (United World College) heeft genoten. Naast zijn studie besteedt hij veel tijd aan tekenen en schilderen.
Marinus van Hall,
secretaris, IT